Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2010 P12 Div12B (98)

Match

Bkv Norrtälje P-98

3 - 1
7 maj 2010
18:00

LOHÄRAD IF P-99 RÖD

Referat

Referat: Bkv Norrtälje P-98 - LOHÄRAD IF P-99 RÖD

Ärets match mot duktiga Bkv 98 direkt, efter höstens överkörning var man lite orolig men matchen skulle mer visa sig bli lik vårens 2-2 match i Lohärad.
Bkv gör ganska tidigt 1-0 på en mycket bra inviduell prestation och dom pressar oss hårt i början och vi släpper in 2-0 på vårat obligatoriska sätt= problem med att få bort bollen i straffområdet, lite billigt mål att ge bort. Vi spelar sen upp oss och spelar jämnt och skapar till och med mer än motståndarna. Henke hotar ständigt på sin kant och skapar jätte många lägen och det reulterar i ett mål.
2-1 och nu är det match, Ralle har ett skott som är centimetrar från att gå in.
Bkv maler på och matchen står och väger, Bkv har några riktigt farliga skott, deras skott är överlägsna våra. Några av deras killar har ruggigt tryck i bössan.
Nr 13 Erik Sundqvist har inte bara en bössa utan ett otroligt driv i steget.
Bkv gör sen 3-1 men matchen känns hyfsat jämn förutom att dom är lite mer distinkta i avsluten. Ingen slump att vi vinner mot vissa brö gäng med 5-0 medans dom trycker in tvåsiffrigt. Tycker att vi skapar lika mycket som dom och med lite flyt kunde vi fått en pinne men samtidigt tror jag vi hade en fördel av att ha dom i första för vi har lite mer rutin på 9-manna. Jag är idag stolt över grabbarnas prestation:Zacke är kung, Hampus krigar kanon och sen måste jag ge beröm till våran 00:a Adam Karlsson som idag kliver in i den fysiska kampen och visar sina enorma fotbolls egenskaper. Att gå in mot så duktiga två år äldre killar och prestera är mycket bra. Fortsätt med denna tuffhet så kan det bli något stort av dig GRABBEN!. STORT TACK OCKSÅ TILL HACKES KANON GÄNG! TACK VARE MATCHERNA MOT ER SÅ UTVECKLAS VI ÄNNU MER!

Andra möten i serien

fre 13 aug 2010, 18:30 LOHÄRAD IF P-99 RÖD - Bkv Norrtälje P-98 1 - 4